Het bestuur van Stichting Kinderopvang Stampertjes (SKS) wordt gevormd door Wil Overman (Penningmeester), Kim Bos (Secretaris) en Anne Achterberg (Voorzitter).

Oorspronkelijk bestond er een peuterspeelzaal de Stampertjes. Stichting Kinderopvang Stampertjes is in 2019 opgericht vanuit de gedachte om het kinderopvang aanbod te verrijken. Onder deze stichting vallen twee vestigingen: peuterspeelzaal stampertjes en kinderdagverblijf Casa.

Met veel plezier en toewijding maken wij ons sterk voor het bieden van kleinschalige kwalitatief goede opvang. Waar zowel de ouders als de kinderen zich welkom voelen. wij zijn een bestuur die zich actief betrokken voelt bij de werkzaamheden op de vestigingen. We zijn dan ook geregeld aanwezig en gemakkelijk bereikbaar voor ouders. Zit je met en vraag, idee of kwestie die je met ons zou willen bespreken, aarzel niet en neem contact met ons op.

Contact:

Algemeen: bestuur@stichtingkinderopvangstampertjes.nl