Onze medewerkers

Onze medewerkers van ons kinderdagverblijf, de peuteropvang en van de bso stellen zich graag even aan u voor.

Ulla

Ulla

Pedagogisch medewerker

Beste allemaal,
Mijn naam is Ulla. Ik woon in Bussum en ben moeder van 3 (volwassen) kinderen.

Ik houd van de natuur en van watersport. Andere hobby’s zijn sporten, lezen, muziek luisteren en spelletjes spelen.

Ik ben na mijn studie meteen in de kinderopvang gaan werken en heb ruime ervaring opgedaan. Ik heb voor een grote stichting in Amsterdam gewerkt en daarna voor een particuliere organisatie in Bussum. Nu werk ik met veel plezier bij deze stichting.

Ik ben werkzaam op ons kinderdagverblijf Casa. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en geniet elke dag van alle kindjes. Ik draag graag bij aan hun speelplezier en het stimuleren van de ontwikkeling.

Chantal

Chantal

Pedagogisch medewerker

Hoi, mijn naam is Chantal, ik kom uit Almere en ben moeder van een zoon. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Casa, het kinderdagverblijf van kinderopvang Stampertjes.

In het dagelijks leven ga ik er graag op uit. Dit kan een eindje fietsen zijn of wandelen door het bos of aan zee.

Met heel veel liefde en toewijding verzorg en begeleid ik de kinderen bij Casa. Ik vind het prachtig om de groei en ontwikkeling bij de kinderen te zien. En ze daarin te stimuleren. Ook ga ik met de kinderen er graag op uit of gaan we creatief aan de slag. Met kinderen werken geeft ontzettend veel voldoening.

Demi

Demi

Pedagogisch medewerker in opleiding

Hi!
Mijn naam is Demi geboren in Blaricum in 1997 en woonachtig in Naarden-Vesting met mijn 2 katten. Ik ben echt een dierenvriend, hou van kletsen en lekker op het terras zitten, leuke dingen doen met vrienden maar ik hou ook van gezellige avondjes thuis met de kaarsjes aan.

Ik volg een 2 jarige opleiding tot pedagogisch medewerker niveau 3, en hoop daarmee in november 2023 klaar mee te zijn! Hiervoor ga ik 1 dag in de week naar school en ben ik de andere dagen werkzaam bij het kinderdagverblijf en de BSO.

Voor deze opleiding heb ik detail handel afgerond en begonnen aan de opleiding beveiliging, maar dat was niks voor mij en ben ik gestopt. Ben toen 2 jaar werkzaam geweest bij de Albertheijn in Naarden en een half jaar bij de Albertheijn in Bussum.

Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik het heel leuk vind om met kinderen te werken. Ik vind het super leuk om te zien hoe ze groeien, en omgaan met bepaalde situaties.
Ik hoop hier nog heel veel te kunnen leren en samen een mooie toekomst aan te gaan.

Marilene

Marilene

Pedagogisch medewerker in opleiding

Mijn naam is Marilène.
Ik doe de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en ik zit in mijn laatste jaar.
Ik vind het leuk om met kinderen te werken, onder andere vanwege hun enthousiasme.
Ik werk 1 ochtend bij de peuteropvang en 2 middagen bij bso, en nog 1 dag bij het kinderdagverblijf zodat ik stichting breed ervaring op kan doen.
Ik verwacht begin februari 2024 klaar te zijn met mijn opleiding.
Bianca

Bianca

Pedagogisch medewerker

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Bianca en ik heb 2 kinderen en woon in Bussum. Ik heb 8 jaar lang in de kinderopvang gewerkt en daarna nog een jaar als gastouder.
Sinds februari 2018 werk ik bij de Kinderopvang Stampertjes.

Mijn hobby’s zijn: lezen en leuke activiteiten doen samen met mijn kinderen. Ik werk 4 ochtenden per week bij de peuteropvang en 2 middagen bij de BSO. Ik vind het erg leuk om met peuters te werken, ze van alles te leren en ze te stimuleren. Ik heb het er heel erg naar mijn zin, dit komt vooral omdat we een kleinschalig team hebben en we dus met vaste gezichten op de groep werken.
Ik vind het mentorschap ook erg prettig, daardoor weet ik precies van welke kinderen ik de mentor ben en hoe hun ontwikkeling loopt.

Renee

Renee

Pedagogisch medewerker

Hallo! Ik ben Renee en moeder van een prachtige zoon Dilan.

Ik hou er van om samen met mijn gezin te wandelen in de natuur en ik ben een echte boekenwurm! Ook van tuinieren en mijn tuin vol mooie kleurrijke plantjes zetten vind ik fijn.

Op vakantie kiezen we altijd mooie gebieden uit zoals de Ardennen zodat we in de auto kunnen stappen en we zien wel wat we tegen komen.

Ik heb vele jaren bij een grote kinderopvangorganisatie gewerkt, ook een poosje als assistent leidinggevende, maar voelde aan dat het tijd werd om te gaan. Ik kon daar niet meer gewoon ZIJN voor de kinderen en dat is wat ik wil!

Ik wil ze allemaal kunnen zien en voor zo ver ik kan geven wat ze nodig hebben.

Rachel

Rachel

Pedagogisch medewerker

Hi!

Ik ben Rachel, geboren in Amsterdam en woonachtig in Bussum.

Vanaf 1992 werk ik al in de kinderopvang. Eerst op een babygroep dat doorgroeide naar een verticale groep bij een kinderdagverblijf in Amsterdam.  In 2019 vond ik het tijd worden voor iets nieuws! Ik heb toen een nieuw kinderdagverblijf (aankomend IKC) helpen opstarten in Muiden, maar helaas werd door Corona mijn contract niet verlengd en ben ik daarna 2 jaar aan het werk geweest op een peutergroep in Hilversum. Ik wilde graag iets meer doen in m’n werk en bij de Stampertjes zag ik een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheden. En zo ben ik vanaf 2022 werkzaam op de Peuteropvang (2 ochtenden) en de BSO (4 middagen)

Verder hou ik mij bezig met verschillende vrijwilligers werkzaamheden bij oa Atletiekvereniging Tempo en stichting burgerzin Naarden.

Ook loop ik graag een rondje met m’n hardloopgroep, wandel en fiets ik graag, lees ik een boek en kijk ik naar Netflix 😉 Gezellig met vrienden uit eten gaan, varen met ons bootje, op vakantie gaan naar Bonaire en borrelen staan ook op het lijstje.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Groetjes Rachel

 

Monique

Monique

Pedagogisch medewerker

Hallo,
Ik ben Monique, getrouwd en moeder van een dochter.

Al bijna 23 jaar werk ik met veel plezier in de kinderopvang. Met alle leeftijden heb ik ervaring en elke leeftijd heeft zijn charmes.

Elke dag geniet ik weer van het werken met kinderen. De fijne warme knuffels, de (h)eerlijke gesprekken met de peuters/kleuters en de letterlijke en figuurlijke stappen die ze maken in de groei van hun ontwikkeling maken dat ik van mijn werk hou.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij en dan komt de rest vanzelf!

In mijn vrije tijd breng ik tijd door met mijn gezin, ben ik graag buiten of ben ik creatief bezig met het verwerken van foto’s in zelfgemaakte fotoalbums. Verder hou ik erg van koken en bakken en doe dat heel graag samen met mijn dochter.

Sharon

Sharon

Pedagogisch medewerker in opleiding

Hoi allemaal,
Mijn naam is Sharon, ik ben geboren in 1988 en mama van 3 kinderen. Wij wonen met z’n 4tjes in Bussum.
Mijn hobby’s zijn: korfballen, sauna bezoeken en erop uitgaan met de kinderen.

Ik werk sinds 2 jaar bij de stichting, en momenteel bezig met mijn EVC traject, ik hoop deze in maart 2024 af te ronden, dan heb ik mijn diploma voor pedagogisch medewerker.
ik werk 4 middagen bij de bso en 1 ochtend bij de peuteropvang.

Op de bso is het elke dag anders, de kinderen hebben leuke verhalen als ze uit school komen, soms moeten we heel hard erom lachen en soms is het minder leuk nieuws.

Ik krijg energie van de kinderen op de bso omdat ze vol energie zitten en dan nemen ze mij daarin mee.
Daardoor ga ik altijd met een lach naar mijn werk en ga ik met een lach weer naar huis.

Marilene

Marilene

Pedagogisch medewerker in opleiding

Mijn naam is Marilène.
Ik doe de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en ik zit in mijn laatste jaar.
Ik vind het leuk om met kinderen te werken, onder andere vanwege hun enthousiasme.
Ik werk 1 ochtend bij de peuteropvang en 2 middagen bij bso, en nog 1 dag bij het kinderdagverblijf zodat ik stichting breed ervaring op kan doen.
Ik verwacht begin februari 2024 klaar te zijn met mijn opleiding.
Lia

Lia

Pedagogisch groepshulp

Hallo mijn naam is Lia, geboren in 1961  en getrouwd met Wil.

We hebben 3 zonen en 4 dochters. We zijn in het trotse bezit van 11 kleinkinderen .

Ik werk nu alweer meer dan 30 jaar met heel veel plezier bij de peuteropvang als pedagogische groepshulp . Mijn wens is dat ik hier nog heel wat jaar deel van uit mag maken.

Liv

Liv

Groepshulp

Hallo ik zal mij even voorstellen, ik ben Liv, geboren in 2004 in het bruisende Londen waar ik mijn eerste levensjaren ben opgegroeid. Hierna heb ik een tijdje in het prachtige Jordanië mogen wonen om daarna weer terug te keren naar Engeland. Inmiddels woon ik al geruime tijd in het gezellige Muiden, samen met mijn ouders, jongere zusje en onze hond.

Ik ben altijd al dol geweest op kinderen. Ik heb stage ervaring mogen opdoen op een lagere school, een kinderdagverblijf, zelfs even bij een bejaardentehuis gewerkt maar kwam er toen al heel snel achter dat mijn passie echt bij kinderen ligt en niet bij ouderen. Ook bij Versa welzijn stage gelopen voordat ik bij Stampertjes werd aangenomen.

Bij Stampertjes ben ik als stagiaire binnen gekomen, maar ben nu sinds januari 2023 werkzaam als groepshulp bij de peuters en de BSO.

Naast mijn baan ben ik een enthousiaste thuis kok die bijna elk weekend smakelijke rozemarijn cakes bakt voor een lokaal cateringbedrijf. Oppassen doe ik ook met regelmaat.

In mijn vrije tijd speel ik tennis, fiets, kook ik graag en wandel met mijn lieve hond.

En in het weekend? Nou, dan ben ik gewoon aan het chillen, kijk Netflix-series en als het weer lekker is, kun je me vaak vinden in de moestuin, waar ik mijn moeder help. Oh, en ik ben ook gek op muziek en fan van liveconcerten, vooral groot fan van Harry Styles!

Waarom vindt ik het zo leuk bij Stampertjes? Het is een fijne werkomgeving, kleinschalig, leerzaam, leuke collega’s en vooral lieve kinderen. Ik ga met plezier naar mijn werk.

 

Bianca

Bianca

Pedagogisch medewerker

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Bianca en ik heb 2 kinderen en woon in Bussum. Ik heb 8 jaar lang in de kinderopvang gewerkt en daarna nog een jaar als gastouder.
Sinds februari 2018 werk ik bij de Kinderopvang Stampertjes.

Mijn hobby’s zijn: lezen en leuke activiteiten doen samen met mijn kinderen. Ik werk 4 ochtenden per week bij de peuteropvang en 2 middagen bij de BSO. Ik vind het erg leuk om met peuters te werken, ze van alles te leren en ze te stimuleren. Ik heb het er heel erg naar mijn zin, dit komt vooral omdat we een kleinschalig team hebben en we dus met vaste gezichten op de groep werken.
Ik vind het mentorschap ook erg prettig, daardoor weet ik precies van welke kinderen ik de mentor ben en hoe hun ontwikkeling loopt.

Renee

Renee

Pedagogisch medewerker

Hallo! Ik ben Renee en moeder van een prachtige zoon Dilan.

Ik hou er van om samen met mijn gezin te wandelen in de natuur en ik ben een echte boekenwurm! Ook van tuinieren en mijn tuin vol mooie kleurrijke plantjes zetten vind ik fijn.

Op vakantie kiezen we altijd mooie gebieden uit zoals de Ardennen zodat we in de auto kunnen stappen en we zien wel wat we tegen komen.

Ik heb vele jaren bij een grote kinderopvangorganisatie gewerkt, ook een poosje als assistent leidinggevende, maar voelde aan dat het tijd werd om te gaan. Ik kon daar niet meer gewoon ZIJN voor de kinderen en dat is wat ik wil!

Ik wil ze allemaal kunnen zien en voor zo ver ik kan geven wat ze nodig hebben.

Rachel

Rachel

Pedagogisch medewerker

Hi!

Ik ben Rachel, geboren in Amsterdam en woonachtig in Bussum.

Vanaf 1992 werk ik al in de kinderopvang. Eerst op een babygroep dat doorgroeide naar een verticale groep bij een kinderdagverblijf in Amsterdam.  In 2019 vond ik het tijd worden voor iets nieuws! Ik heb toen een nieuw kinderdagverblijf (aankomend IKC) helpen opstarten in Muiden, maar helaas werd door Corona mijn contract niet verlengd en ben ik daarna 2 jaar aan het werk geweest op een peutergroep in Hilversum. Ik wilde graag iets meer doen in m’n werk en bij de Stampertjes zag ik een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheden. En zo ben ik vanaf 2022 werkzaam op de Peuteropvang (2 ochtenden) en de BSO (4 middagen)

Verder hou ik mij bezig met verschillende vrijwilligers werkzaamheden bij oa Atletiekvereniging Tempo en stichting burgerzin Naarden.

Ook loop ik graag een rondje met m’n hardloopgroep, wandel en fiets ik graag, lees ik een boek en kijk ik naar Netflix 😉 Gezellig met vrienden uit eten gaan, varen met ons bootje, op vakantie gaan naar Bonaire en borrelen staan ook op het lijstje.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Groetjes Rachel

 

Monique

Monique

Pedagogisch medewerker

Hallo,
Ik ben Monique, getrouwd en moeder van een dochter.

Al bijna 23 jaar werk ik met veel plezier in de kinderopvang. Met alle leeftijden heb ik ervaring en elke leeftijd heeft zijn charmes.

Elke dag geniet ik weer van het werken met kinderen. De fijne warme knuffels, de (h)eerlijke gesprekken met de peuters/kleuters en de letterlijke en figuurlijke stappen die ze maken in de groei van hun ontwikkeling maken dat ik van mijn werk hou.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij en dan komt de rest vanzelf!

In mijn vrije tijd breng ik tijd door met mijn gezin, ben ik graag buiten of ben ik creatief bezig met het verwerken van foto’s in zelfgemaakte fotoalbums. Verder hou ik erg van koken en bakken en doe dat heel graag samen met mijn dochter.

Sharon

Sharon

Pedagogisch medewerker in opleiding

Hoi allemaal,
Mijn naam is Sharon, ik ben geboren in 1988 en mama van 3 kinderen. Wij wonen met z’n 4tjes in Bussum.
Mijn hobby’s zijn: korfballen, sauna bezoeken en erop uitgaan met de kinderen.

Ik werk sinds 2 jaar bij de stichting, en momenteel bezig met mijn EVC traject, ik hoop deze in maart 2024 af te ronden, dan heb ik mijn diploma voor pedagogisch medewerker.
ik werk 4 middagen bij de bso en 1 ochtend bij de peuteropvang.

Op de bso is het elke dag anders, de kinderen hebben leuke verhalen als ze uit school komen, soms moeten we heel hard erom lachen en soms is het minder leuk nieuws.

Ik krijg energie van de kinderen op de bso omdat ze vol energie zitten en dan nemen ze mij daarin mee.
Daardoor ga ik altijd met een lach naar mijn werk en ga ik met een lach weer naar huis.

Demi

Demi

Pedagogisch medewerker in opleiding

Hi!
Mijn naam is Demi geboren in Blaricum in 1997 en woonachtig in Naarden-Vesting met mijn 2 katten. Ik ben echt een dierenvriend, hou van kletsen en lekker op het terras zitten, leuke dingen doen met vrienden maar ik hou ook van gezellige avondjes thuis met de kaarsjes aan.

Ik volg een 2 jarige opleiding tot pedagogisch medewerker niveau 3, en hoop daarmee in november 2023 klaar mee te zijn! Hiervoor ga ik 1 dag in de week naar school en ben ik de andere dagen werkzaam bij het kinderdagverblijf en de BSO.

Voor deze opleiding heb ik detail handel afgerond en begonnen aan de opleiding beveiliging, maar dat was niks voor mij en ben ik gestopt. Ben toen 2 jaar werkzaam geweest bij de Albertheijn in Naarden en een half jaar bij de Albertheijn in Bussum.

Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik het heel leuk vind om met kinderen te werken. Ik vind het super leuk om te zien hoe ze groeien, en omgaan met bepaalde situaties.
Ik hoop hier nog heel veel te kunnen leren en samen een mooie toekomst aan te gaan.

Marilene

Marilene

Pedagogisch medewerker in opleiding

Mijn naam is Marilène.
Ik doe de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en ik zit in mijn laatste jaar.
Ik vind het leuk om met kinderen te werken, onder andere vanwege hun enthousiasme.
Ik werk 1 ochtend bij de peuteropvang en 2 middagen bij bso, en nog 1 dag bij het kinderdagverblijf zodat ik stichting breed ervaring op kan doen.
Ik verwacht begin februari 2024 klaar te zijn met mijn opleiding.
Liv

Liv

Groepshulp

Hallo ik zal mij even voorstellen, ik ben Liv, geboren in 2004 in het bruisende Londen waar ik mijn eerste levensjaren ben opgegroeid. Hierna heb ik een tijdje in het prachtige Jordanië mogen wonen om daarna weer terug te keren naar Engeland. Inmiddels woon ik al geruime tijd in het gezellige Muiden, samen met mijn ouders, jongere zusje en onze hond.

Ik ben altijd al dol geweest op kinderen. Ik heb stage ervaring mogen opdoen op een lagere school, een kinderdagverblijf, zelfs even bij een bejaardentehuis gewerkt maar kwam er toen al heel snel achter dat mijn passie echt bij kinderen ligt en niet bij ouderen. Ook bij Versa welzijn stage gelopen voordat ik bij Stampertjes werd aangenomen.

Bij Stampertjes ben ik als stagiaire binnen gekomen, maar ben nu sinds januari 2023 werkzaam als groepshulp bij de peuters en de BSO.

Naast mijn baan ben ik een enthousiaste thuis kok die bijna elk weekend smakelijke rozemarijn cakes bakt voor een lokaal cateringbedrijf. Oppassen doe ik ook met regelmaat.

In mijn vrije tijd speel ik tennis, fiets, kook ik graag en wandel met mijn lieve hond.

En in het weekend? Nou, dan ben ik gewoon aan het chillen, kijk Netflix-series en als het weer lekker is, kun je me vaak vinden in de moestuin, waar ik mijn moeder help. Oh, en ik ben ook gek op muziek en fan van liveconcerten, vooral groot fan van Harry Styles!

Waarom vindt ik het zo leuk bij Stampertjes? Het is een fijne werkomgeving, kleinschalig, leerzaam, leuke collega’s en vooral lieve kinderen. Ik ga met plezier naar mijn werk.

 

Wil

Wil

Chauffeur en bestuurslid

Hai, mijn naam is Wil, geboren in 1957 en getrouwd met Lia. We hebben 7 kinderen en 11 kleinkinderen.

Ik ben al heel lang betrokken bij de Stampertjes. Op het ogenblik zit ik in het bestuur van de stichting, rij ik de BSO kinderen van school naar de vestiging en verder doe ik hand en spandiensten. Ik haal hier veel plezier uit.

In mijn vrije tijd ben ik creatief bezig met het beschilderen van steentjes. Verder wandel ik graag met de hond door bos of hei.