Verlengde peuteropvang de Stampertjes

 

Wat bieden wij?

Peuters vanaf 3 jaar kunnen langer van de peuteropvang genieten.
Zij zullen bij ons een broodje nuttigen (welke wij zelf verzorgen) en tot 14.30 een specifiek aanbod ontvangen die nog meer gericht is op hun leeftijd en behoefte. Ouders kunnen hun kind tussen 14.00-14.30 weer komen ophalen.

De verlenging omvat 2,5 uur. De uur prijs van de peuterspeelzaal: 8,48 is ook van toepassing op de verlengde peuteropvang uren. Uiteraard kan er ook voor deze uren kinderopvangtoeslag worden aangevraagd.

Er zijn een aantal peuters van ons kinderdagverblijf die nu de ochtend bij de peuteropvang zijn en de middag bij het kinderdagverblijf. De peuteropvang biedt deze mooie mogelijkheid voor jouw kind om zich stapsgewijs voor te bereiden op alle nieuwe avonturen die ze gaan beleven op de basisschool.

Ook voor deze kinderen bieden wij de mogelijkheid van verlengde peuteropvang aan en zullen zij op vertrouwde en veilige wijze weer naar het kinderdagverblijf worden gebracht.

Heb je interesse?? Laat het ons weten! Voor meer informatie kan er worden gereageerd door middel van mail of telefonisch contact via telefoonnummer : 0648114803