Oudercommissie

Er is één gezamenlijke oudercommissie voor zowel het kinderdagverblijf als de peuterspeelzaal en Buitenschoolse opvang. De oudercommissie bestaat uit minimaal 2 ouders tot maximaal 6 ouders.

Er wordt 5 x per jaar vergaderd. In deze vergaderingen spreken we over de algemene gang van zaken, beleidsstukken, eventuele veranderingen en de belevingen van de ouders betreffende de opvang en alles wat daarmee samenhangt.

Onze huidige Oudercommissie stelt zich graag voor:

Jan

Hoi, ik ben Jan. Vriend van Charlotte en vader van Lene. Lene is één van de nieuwste bewoners van de Casa. We zijn net verhuisd van Amsterdam naar Bussum en we hebben een leuk stulpje gevonden aan de Sint Janslaan. Ik werk zelf als freelance art-director en Charlotte begeleidt jongvolwassenen met autisme. Ik hoop dat Lene de tijd van haar prille leven heeft op de Casa en ik ben in de oudercommissie gestapt om daar mijn steentje aan bij te dragen.

Florence

Mijn naam is Florence, getrouwd met Willem en moeder van Olivier en Emilie. Olivier & Emilie gaan samen naar de BSO. Ik werk met plezier als gedragsdeskundige bij een grote zorginstelling in Amsterdam.Graag denk ik mee met de organisatie waaronder de herstart voor de Casa; om de authentieke gedachte te behouden en samen te kijken naar de nieuwe ontwikkelingen.

Marie

Hoi mijn naam is Marie. Ik ben de moeder van twee dochters. Mia zit op de KMS en met veel plezier op de BSO, Lily is bijna 3 en gaat naar de PSZ Stampertjes. Opgegroeid ben ik in Duitsland, maar zins meer dan 10 jaar woon ik met veel plezier in Nederland, waarvan 4 in Bussum. Als gezin houden wij van buiten activiteiten, afspreken met vrienden en heel veel andere gezellige dingen”

Sophie

Ik ben de moeder van Aimée (eind november 5) die net na de zomer met veel plezier gestart is op de BSO. Ik ben 35 jaar en woon sinds ruim 2 jaar in Bussum. Ik ben getrouwd met Robert-Jan en werkzaam als merk strateeg. Ik vind het heerlijk om te koken, lekker te wandelen over de hei en te kickboksen. Ik vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen én samen te kijken naar de nieuwe ontwikkelingen voor alle opvangvormen.

Heb je ideeën of vragen, spreek ons gerust aan als je ons tegenkomt of stuur een e-mail naar 

oc@stichtingkinderopvangstampertjes.nl