Nieuws Buitenschoolseopvang Wispeltuut, December 2022

21 december 2022

Gevonden voorwerpen:

Iets kwijt? Sinds kort hebben wij een gevonden voorwerpen bak. Deze staat in de gang. Aan het einde van iedere dag kijken wij welke voorwerpen er nog in de gang zijn achter gebleven en stoppen deze in de bak.

Herfstvakantie

De herfstvakantie stond weer bomvol leuke activiteiten. Bezoekjes aan Almere Jungle, Monkey Town, verschillende speeltuinen, Oer en het filmhuis. Ook hebben we mooie workshops mogen genieten: Een echte goochelaar, exotus serpenti (reptielen) en capoeira. Weet jij als ouder een leuke activiteit voor tijdens onze vakantieopvang dagen? Wij staan altijd open voor inspiratie!

Studiedagen

Wij bieden ouders de mogelijkheid extra opvang uren te genieten op de dagen waarop scholen studiedagen hebben gepland. Wij nodigen ouders minimaal een maand van tevoren per mail uit om hun kind aan te melden. Wij hanteren een aanmeldingstermijn. Is het termijn verstreken? Dan kunnen wij geen garantie geven dat er nog plek is. Vanaf 1 Januari 2023 verhogen wij het minimaal aantal aan te melden kinderen voor een studiedag. Bij minder dan 5 aanmeldingen zullen wij besluiten geen extra opvang uren open te stellen. Ouders worden hierover kort na het verstrijken van het
aanmeldtermijn persoonlijk bericht.

Sinterklaas

Ook bij de bso hebben we een gezellige vorm gegeven aan Sinterklaas. Op voorhand mochten de kinderen hun wensen kenbaar maken in de Sinterklaas brievenbus. Op 5 december was er een mooie speurtocht opgezet opzoek naar de zak van Sinterklaas. In deze zak zaten een paar mooie cadeaus ter aanvulling op ons speelgoed.

Terug